TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Yoga Design Lab

Nézet

21 Items

Szűrők
 • Pozíció
 • termék név
 • Ár
Pozíció
 1. Yoga Strap Yoga Design Lab
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 7 428,96 Ft Normál ár 8 739,95 Ft
 2. Jógakerék Yoga Design Lab
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 22 882,79 Ft Normál ár 25 425,32 Ft
 3. Forró jógatörölköző a Yoga Design Lab
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 16 192,75 Ft Normál ár 20 240,94 Ft
 4. Cork jóga blokk
  Olyan alacsony, mint 6 991,96 Ft Normál ár 8 739,95 Ft
 5. Yoga Bolster za jogo
  Olyan alacsony, mint 21 933,31 Ft Normál ár 25 802,73 Ft
 6. Parafa jógaszőnyeg Yoga Design Lab 3,5mm 178 cm
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 26 696,59 Ft Normál ár 33 370,73 Ft
 7. Természetes parafa jógaszőnyeg 5,5 mm Yoga Design Lab
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 26 140,40 Ft Normál ár 37 343,43 Ft
 8. Utazó jógaszőnyeg 1,5 mm (178 cm)
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 21 452,61 Ft Normál ár 23 836,23 Ft
 9. Curve jógaszőnyeg Yoga Design Lab 3,5mm (198cm)
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 35 456,40 Ft Normál ár 47 275,20 Ft
36
 • 36
 • All
oldalanként

Yoga Design Lab szőnyegek és kiegészítők jógához

A Yoga Design Lab frissességet hoz a jógakellékek világába – színek, nyomatok, élénk és nyugtató minták a jógaszőnyegeken, törölközőkön és pántokon. Minden termék a környezetet tiszteletben tartva, újrahasznosított palackokból, biológiailag lebomló természetes gumiból, vízbázisú festékekből készül. Szeretettel Baliról.

Yoga Design Lab

A jóga hasznos. A jóga divatos.

A jóga világában a termékek funkcionalitása mellett az ökológiai jegy is fontos, de a termékek esztétikája is. Öröm, hogy a jóga világának vezető márkái a környezet védelmét és a gyártási folyamatban résztvevők védelmét is hangsúlyozzák. Az olyan vezető márkák, mint a prAna , Manduka , Liforme , Yoga Design Lab , ReYoga és valószínűleg kihagytunk valakit, gondoskodjanak arról, hogy termékeik biológiailag lebomlóak, újrahasznosíthatóak legyenek, hogy a természetes gumi NE az Amazonas esőerdőjéből származzon, a pamut biotermesztése, egyre több a környezetet még tisztább kender és a poliésztert újrahasznosítják (gyakran írják, hogy hány palackból készült a termék).

Termékeiket különféle tanúsítványokkal látják el, mint például Fair trade , Bluesign tanúsítvány , ezek a vezető gyártók együttműködnek és támogatják a helyi közösségeket... Így kétségtelen, nagyon odafigyelnek a jövőnkre! Az, hogy az elemek működőképesek, magától értetődő. Hogy is ne lennének – mindezek mögött éveken át tartó fejlődés, egyének gazdag tapasztalata, kutatások állnak…

Mi a trend a jógában? Egyáltalán számít?

Bizonyos mértékig az. Ez gyakran felgyorsítja az új anyagok, új gyakorlatok kidolgozását. Egészen a közelmúltig a jógaszőnyegek elég unalmas színekben voltak. A prAna volt az elsők között, akik nyomatokkal ellátott jógaszőnyegeket dobtak piacra  . ECO Henna jógaszőnyegük még mindig az egyik legkelendőbb jógaszőnyeg világszerte. A Manduka jógaszőnyegei is elég színesek az elmúlt szezonokban. A Liforme a jógaszőnyegen lévő vonalrendszerével (térkép az ászanákon keresztül) mindenki számára felismerhető.

Mindezek a szőnyegek nagyszerű, jó fogást biztosítottak a jógagyakorlás során. És valahol a kettő között, prAna ismét piacra küldte a kor legszebb jógaszőnyegeit. A nyomtatott mikrofibrát azért hívták vagy hívják, mert még mindig a gyűjteményben vannak. Ezek voltak a mikroszálas felső réteggel.

Mikroszálas anyagból készült. Ez az anyag tetszőleges mintával nyomtatható.

Hamarosan más márkák következtek. És jelenleg elég sok ilyen jógaszőnyeg van a piacon. Csak ügyeljen arra, hogy milyen módon és milyen anyagokból készülnek. Sok ilyen jógaszőnyeg ökológiailag nagyon ellentmondásos, és talán még az egészségre is káros a gyanús színű nyomatok miatt. Bízzon a megalapozottakban , nem engedhetik meg maguknak a hibákat és a rossz hírnevet.

Mikroszálas anyagból készült jógaszőnyeg markolata

De a hátránya - ez az anyag nem kínál kiváló tapadást . Alapvetően még csúszós is az anyaga. Ez nagyszerű azoknak, akik sokat izzadnak, mivel a nedves, nedves mikroszálas anyag kiváló tapadást biztosít. Vízzel permetezheti be a jógaszőnyeg felületét, és ugyanazt a hatást érheti el. Amikor a jógapózokat a lehető legjobban hajtod végre, és a tested nagyon keményen dolgozik, akkor az ilyen jógaszőnyegek is tartanak.

Egyes jógagyakorlatokban pozícióból pozícióba csúszunk. A gyakorlat folyamatban van. Ilyen gyakorlatoknál jól jön a mikroszálas anyagnak ez a tulajdonsága. De az ilyen gyakorlatokat általában tapasztaltabb emberek is elvégezhetik.

Yoga Design Lab

Mindebben egy lépéssel tovább mentek a Yoga Design Lab (YDL). A már említett ökológiai jegy és funkcionalitás mellett tárgyaik olyan szépek, hogy le sem tudjuk venni róluk a szemünket. Az YDL alapítója egy jóganyaraláson Balin észrevette, hogy mennyi rossz termék van a piacon (annyira ökológiailag ellentmondásosak, diszfunkcionálisak és nem is néznek ki jól). Balira költözött, és dolgozni kezdett. Eltartott egy ideig, mire megkaptuk az YDL-t.

Ezek csúcsminőségű jógaszőnyegek, amelyektől eláll a lélegzeted. Színeik észrevehetőek, és egy pillanat alatt beleszeretsz beléjük. Ez egy további motiváció a jógaszőnyeg még többször kibontására és még gyakrabban történő gyakorlására. De még a jógaszőnyegük is csúszik a mikroszálas anyagból készült felület miatt.

Az új  Yoga Design Lab Infinity jógaszőnyeg nagyszerű fogást és ökológiai jegyet hozott ! Jógaszőnyeg anyagok kombinációjából (természetes gumi és PU szálak), amely nem csúszik. Négy gyönyörű színben, csodálatos mandala nyomattal a tájékozódásért és vonzó megjelenésért. Az anyagok kombinációja nedvesen és szárazon is tapadást biztosít! A piacon lévő jógaszőnyegek hasonló változata szintén első osztályú, és az első ilyen jógaszőnyeg a piacon a legjobb  Liforme joga blazine . A Liforme ilyen anyagokat és nyomatokat, vagy jobban mondva valamilyen lézernyomatot használ, ami mindkét jógaszőnyegen (YDL és Liforme) rendelkezik. És ismét – az YDL-nél ezt a lézernyomatot különösen széppé és vonzóvá tették.

Az YDL nem csak a jógaszőnyegeknél maradt. Jógasegédeszközeik formatervezésben is kitűnnek. Csak a jógakereket említsük meg. Csak kevés márka kínál ilyet, de ezek általában kényelmetlenek és robusztusak. A YDL jógakerék természetes gumival van kárpitozva, gyönyörű mandala mintával.

Megnyitja és megnyújtja a mellkasát, a vállát, a hátát, a csípőjét… A pózok haladása könnyebb és fájdalommentes lesz, az izmok megfeszítése nélkül.

Yoga Design Lab

A tendencia még gyorsabbá teszi a fejlődést.

Gondoskodunk arról, hogy a jógaszőnyeg gyönyörű megjelenése miatt még gyakrabban bontakozzon ki. És annak ellenére, hogy a jóga szerénységre is megtanít, manapság már nem tudjuk becsukni a szemünket és panaszkodni, hogy mindegy. Végül is ez a tendencia olyan népszerűvé tette a jógát a lakosság körében. És mi itt a káros? A jóga egészséges. Tehát gyakoroljuk . Gyönyörűen, kreatívan, barátságosan és letisztultan.

Legyen az Ön világa „design labor” vagy a jógavilága „Yoga Design Lab”

ÉLŐ. GYÖNYÖRŰ.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A YOGA DESIGN LAB

© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva