TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Székek

Vásároljon

Lafuma bútorok

Évente több mint 600 000 darabot gyártanak. Funkcionális kempingbútorok közül, glamping, székek reflexterápiához, wellness bútorok, otthoni bútorok közül terasz és kert /strong>vagy nagy luxusszállodák és üdülőhelyek. Az anyagokellenállnak az időjárásnak, a tengernek vagy a medencevíznek. A székek alaposan kárpitozhatók is, és olyan érzést kelthetnek, mintha egy felhőn lennél. A színek lehetnek klasszikusok, ásványi, bézs, fekete... és minden évszakban trendi színekkel is kiegészítik a vonalakat. Így mindenki ízlése szerint válogathat.

De amikor Lafuma székén ülsz, az idő egyszerűen megáll, és átengeded magad az élvezetnek. A gondtalan kikapcsolódáshoz otthon vagy nyaralás közben. A boldog pillanatokért.

További információért, nyomtatott katalógusért és megrendelésekért lépjen kapcsolatba velünk az [email protected] e-mail címen!

Lafuma mobiler - bútor

Funkcionális kemping, glamping, reflexterápia székek, wellness bútorok, otthoni bútorok strong> terasz és kert vagy nagy luxus szállodák és üdülőhelyek.

Katalógus megtekintése

Lafuma mobiler – Privilege vonal

A Privilege sorozat rendkívül kényelmes bútorokkal, elegáns vonalakkal és kiváló textilmintákkal büszkélkedhet. A francia kifinomultság itt minden dimenzióban észrevehető.

Katalógus megtekintése

Lafuma mobiler - Camping vonal

Hordozható bútorok, összecsukva kis térfogatúak, szétszerelve nagy kényelmet biztosítanak. A békés, kényelmes, "luxus" nyaraláshoz a természetben.

Katalógus megtekintése

Lafuma mobiler – Általános vonal

Pihenjünk úgy, mint a természetben városi környezetben is. A székpozíciók a test kényelmét nyújtják, egyfajtaanti-stressz pozícióként. Székek teraszra, kertbe, lakásba, úszómedencébe, terápiába...

Katalógus megtekintése