TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Pura Vida

Vásároljon
Nézet

Items 1-36 of 56

Szűrők
 • Pozíció
 • termék név
 • Ár
Pozíció
 1. Pura Vida fülbevaló Opal Saturn
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 8 739,95 Ft
36
 • 36
 • All
oldalanként

Pura Vida ékszerek, kézzel készített karkötők - PURE LIFE

2010 nyarán volt, amikor barátai, Griffin Thall és Paul Goodman Dél-Kaliforniából Costa Ricába mentek tanulni. Gyorsan felfedezték Costa Rica varázsát - fantasztikus naplementéket, strandokat, szörfözést, hangulatos falvakat , és mindenekelőtt csodálatos embereket fedeztek fel, akiknek csillogó a szemük. Azonnal beleszerettek a nyugodt életmódba, ahol a szívélyesség és a barátság számít.

Egy nap egy kis faluban találkoztak egy fiatal párral, Jorge és Joaquinnal, akik kézzel készített karkötőket árultak az utcán. Gyönyörű, színes, szenvedéllyel készült. De Jorge és Joaquin a túlélésért küzdött. Egy szobában laktak a családjukkal, és a karkötők eladásából szerzett csekély bevétel csak arra volt elég, hogy nap mint nap boldoguljanak.

Griffin és Paul feltűrte az ingujját. Kétségbeesetten segíteni akartak a családnak. Így 400 karkötőt rendeltek el nekik. És amiket hazavisznek....és így kezdődött a történet és a móka!
Pura Vida
Pura Vida

Az első Costa Rica-i karkötőket egy helyi butikban helyezték el, és pillanatok alatt elfogytak . Ezek nem csak baráti karkötők voltak. Olyan mozgalommá váltak, amely az élet egyszerű dolgait ünnepli! A Costa Rica-iak Pura Vidának (tiszta élet) hívják , és ezek nem csak szavak. Számukra a Pura Vida egy életstílust, az élet apró örömeinek élvezetét jelenti, hogy lelassuljanak és átadják magukat a tökéletes életnek.

Griffin és Paul egyesítették erőiket Jorge-nal és Joaquinnal, valamint más helyi kézművesekkel Costa Ricában. A kézzel készített karkötők végtelen színkombinációban egyediek. Mindegyik olyan egyedi, mint az, aki viseli! Eleinte csak néhány karkötőt adtak el hetente, de hamarosan minden egy mozgalommá nőtte ki magát, évente több millió karkötőt adtak el.

Így terjedt el a Pura Vida szerte a világon. A termékek kiválasztása nagy felelősséggel történik a gyártási folyamatban résztvevő emberek felé. Az elmúlt években több mint 200 jótékonysági szervezettel működtek együtt. Több mint 4 millió dollárt adományoztak.

Pura Vida
Pura Vida

Fair Trade tanúsítvánnyal rendelkezik

A Pura Vida azokat a cégeket támogatja, amelyek jó és méltányos munkakörülményekre törekszenek a munkavállalók számára. A Fair Trade tanúsítvánnyal rendelkező gyártólétesítményeknek szigorú társadalmi, környezetvédelmi és gazdasági előírásoknak kell megfelelniük az alkalmazottak egészségének és biztonságának védelme érdekében.

Minden vásárlás sokaknak segít. Kézműves közösségek létrehozása fenntartható foglalkoztatás biztosítása érdekében, jótékonysági szervezetek működése, az emberek megsegítése és bolygónk megőrzése érdekében.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FAIR TRADE PURA VIDÁRÓL

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ PURA VIDÁRÓL

Pura Vida

© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva