TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

prAna

Nézet

Items 1-36 of 41

Szűrők
 • Pozíció
 • Termék név
 • Ár
Pozíció
 1. Prana Merrigan nadrág
  Olyan alacsony, mint 21 841,94 Ft Normál ár 43 679,90 Ft
 2. Női ruha Prana Skypath
  Olyan alacsony, mint 19 855,59 Ft Normál ár 39 707,20 Ft
 3. Női Leggings Prana Kimble 7/8
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 19 855,59 Ft Normál ár 39 707,20 Ft
 4. Prana női sport melltartó layna melltartó
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 13 101,99 Ft Normál ár 26 200,00 Ft
 5. Női sport legfelső Prana mindennapi melltartó
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 13 336,37 Ft Normál ár 22 227,29 Ft
36
 • 36
 • All
oldalanként

prAna divatos és fenntartható ruhák

Küldetésük az egészséges, aktív, szabad élet elősegítése Sokoldalú, divatos és fenntartható ruhákat és kiegészítőket készítenek , amelyeket minden alkalomra, minden kalandra, minden nap viselhetsz. A tervek saját tapasztalataik gyümölcsei – aktív jógik, sziklamászók és világutazók, akik tudásukat felhasználva széppé, de tartóssá varázsolják a ruhákat.

Stílusuk klasszikus, modern anyagokkal, mindig nyomon követhető és minimális környezetterheléssel. Inspirálóik és ügyfeleik világszínvonalú sportolók – Chris Sharma (a kezdetek óta velük) és jógik, mint például Shiva Rea. Társadalmilag felelős és fenntartható termelők (méltányos kereskedelem tanúsítvánnyal rendelkezők, újrahasznosítják a gyapjút, bánnak felelősen...).

prAna története

prAna, egy régi szanszkrit szó, amely a lélegzetet, az életet és a szellem vitalitását jelenti. A praAna az erő, ez az energia, ez az élővilág alapja, ez az életenergia, amely betölti az univerzumot. Minden létezőt áthat a prAna.

A hegymászásban és jógában jól szolgálatot teljesítő prAna ruházat története 1992-ig nyúlik vissza . Kiderült, hogy a ruha remekül működik más területeken is. És így kezdődött; a testet részletesen szolgáló ruhák sporttevékenység közben, előtte és utána.

A prAna ruhák hozzáadott értéke a környezet és az emberek iránti törődés, szenvedéllyel, szeretettel, nagyszerű dizájnnal készülnek...

Az első prAna ruhákat egy garázsban készítették , és egy helyi élelmiszerboltból hulladék gyümölcsös dobozokban küldték el a vásárlóknak. A címkékhez régi újságpapírt használtak, illóolajokat adtak hozzá, majd pizzakéssel vágták ki a címkéket. Az első alkalmazott megemelt ágyon aludt, amely napközben íróasztallá változott. Sokkal és leírhatatlanul több szeretetet, szenvedélyt, vágyat és reményt fektettek és fektetnek a prAnába.

prAna

A prAna két és fél évtizede fekteti energiáját, erejét, pénzét és szívét a fenntartható fejlődésbe.

Természetes pamut

Nagy jelentőséget tulajdonítanak a szerves anyagok használatának, a tiszta termelési folyamatoknak, az emberekkel való tisztességes bánásmódnak...

Az a tény, hogy a teljes termékcsaládjukban a pamut 84%-a bio, nem meglepő, de méltó az utánzásra és a csodálatra.

Nézze meg a videót, majd segítsen növelni a fenntarthatóbb ruházat iránti keresletet. Ossza meg a videót, és terjessze a figyelmet a termelők tisztességes és tiszta gyakorlatáról. Lehetséges!

Mi változott azóta?

Nem sokat és egyben nagyon! A prAna márka fejlődött és nőtt, de az "első" alkalmazottak többsége még mindig jelen van. Együttműködnek és dolgoznak egyenrangúakkal, hasonló gondolkodású emberekkel, olyan pozitív változásokat tartanak fenn és hoznak létre, amelyek ugyanazt a célt szolgálják, mint a régi időkben, csak kis modern korrekciókkal. Támogatják és támogatják a biopamut, a fair trade, a szélenergia és még sok más használatát...

A prAna nagykövetei, Chris Sharma sportmászó és Shiva Rea jógi a kezdetek óta a prAna mellett vannak, ahogy sokan mások is. Ők és természetesen a prAna ügyfelei segítenek az egész történetben. Az ilyen szenvedélyek, a szerelemhez való tartozás miatt az alapító Beaver Theodosakis még mindig válaszol az ügyfelek leveleire.

Visszatekintve a prAna név helyes. Ha előre tekintünk a jövőbe, akkor az helyes, mert változásra törekednek, előre tekintenek a jövőbe.

Ez a prAna története! Együtt reméljük, hogy tetszenek a termékek. Örömmel fogadjuk minden üzenetét, véleményét, kritikáját... és visszajelzését arról, hogy az egyes termékek hogyan működnek az Ön számára.

BŐVEBBEN A PRANÁ

© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva