TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Toesox

Nézet

22 Items

Szűrők
 • Pozíció
 • termék név
 • Ár
Pozíció
 1. ToeSox Sport Perfdry Minnie zokni
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 3 972,71 Ft Normál ár 4 965,89 Ft
 2. ToeSox LoLo Sport ötujjas zokni
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 3 476,11 Ft Normál ár 4 965,89 Ft
36
 • 36
 • All
oldalanként

Toesox lábujjatlan zokni mezítlábas sportokhoz

Toesox zokni < erős>minden "mezítlábas" sporttevékenységhez - pilates, jóga, tánc, harcművészet, fitnesz,... a szabadalmaztatott csúszásmentes Toesox talp minden típusú felületen tart, a különlegesség pedig az 5 lábujj. zokni, amely jobb fogást és stabilitást biztosít.


Toesox zokni – miért?

Toesox

Nyújtsa szét a lábujjait, hagyja, hogy a lába lélegezzen.

Szókratész már mondta: "Ha a lábunk megsebesült, akkor egészben megsebesülünk." Mindannyian tapasztaltuk már , hogyan fájhat a lábunk , nem csak azok, akik a leginkább ki vannak téve a fájdalomnak, például a profi táncosok, hanem a mindennapi életünk során is túl gyakran tapasztalunk lábfájdalmat.

Este kint, magassarkúban, diszkóban vagy munkahelyen (eladónői, tanári, orvosi munka...) és még sok más helyzet, ami fájdalmat okoz a lábunkban. A sportban is találkozunk ezzel - el tudod képzelni, milyen ujjaid vannak, amikor leveszed a futócipőt, túrabakancsot, mászócipőt?

Toesox

26 csont van a lábfejben, 33 ízület, több mint 100 izom , inak, szalagok... Mindez, annyi minden a testünk egy meglehetősen kicsi részén. És nem csoda, ha a lábunk azt kiabálja, hogy nem jól cselekszünk. Segítsünk nekik!

A Toesox zoknikkal könnyedén megteheti az első, nagyon fontos lépést a jobb közérzet felé. Csak viseld őket!

Nyújtsuk szét az ujjainkat

Az egyes ujjak külön-külön történő elhelyezésének megvan a maga célja. A lábujjaink széttárása a legjobb dolog a lábunknak. „Elkezdi” az ujjait mozogni, dolgozni. Amikor a lábujjakat mozgatjuk, enyhítjük a láb kellemetlen érzését és fájdalmát.

Az ilyen mozgás még súlyos Morton-neuróma vagy a mellső lábak neuromája (a lábujjak érzéseit "hordozó" hosszanti ideg gyulladása) esetén is nagy segítséget jelent. 

A lábujjak széttárása fokozza a lábak vérellátását, kiegyenesíti a csontokat, erősíti az izmokat…

BŐVEBBEN A TOESOXRÓL

© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva