TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Mizu

Vásároljon
Nézet

32 Items

Szűrők
 • Pozíció
 • Termék név
 • Ár
Pozíció
 1. Mizu S6 vákuum szigetelt rozsdamentes acél palack 610 ml
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 12 061,14 Ft Normál ár 15 076,42 Ft
 2. Mizu V8 szigetelt rozsdamentes acél palack, 750 ml
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 13 650,22 Ft Normál ár 17 062,77 Ft
 3. Mizu D7 szigetelt palack, 640 ml
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 9 923,82 Ft Normál ár 19 843,67 Ft
 4. Mizu evőeszközök kültéri
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 5 704,81 Ft
 5. Evőeszközök set Urban
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 9 518,60 Ft Normál ár 11 898,26 Ft
 6. Thermo Cup Mizu V5 Cofee fedél
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 12 696,76 Ft Normál ár 15 870,96 Ft
36
 • 36
 • All
oldalanként

Válasszon újrafelhasználható termékeket! Mizu üvegek, termopalackok, csészék

A MIZU Life alapítója Jussi Oksanen profi snowboardos, aki a tiszta természet megőrzése és az egyszer használatos műanyagok felhasználásának csökkentése érdekében minőségi és tartós ivótermékeket - palackokat, termoszokat, csészéket és egyéb hasznos kiegészítőket - tervezett. evőeszközök, vízszűrők. Mindegyik kiváló minőségű rozsdamentes (konyhai) acélból (fő alkatrészek) és szilikon/PP5/nylonból (tartozékok és kisebb alkatrészek) készült - 100% BPA mentes és nem tartalmaz mérgező festékeket. Mindegyik alkalmas újrahasznosításra.

Újításuk a hordozható vízszűrők 360. Egyedülálló, nanotechnológiás termék, amely könnyen rögzíthető a palackhoz, és lehetővé teszi a tavakból, folyókból vagy más vízforrásokból származó ivóvizet, valamint megtisztítja a vízben lévő kórokozó elemek 99,9%-át (vírusok, baktériumok, paraziták, toxinok). A vállalat a környezetbarát termékek mellett nyereségének egy részét környezetvédelmi szervezeteknek ajánlja fel.

ÉLVEZZE AZ UTAZÁST, SEMMIT sem hagy maga mögött

Élvezd az életet, haladj előre, nézz a jövőbe, fedezz fel új utakat, és ügyelj arra, hogy a múlt ne kövessen téged. „Tisztítsd meg” a dolgaidat, mind az immateriális javakat, mind szó szerint – távolíts el minden szemetet. Egy egyszerű szlogen, ami sokat mond!

Mizu čutare, termovke, jedilni pribor, lončki, filtri za vodo

MIZU

Ezért a Mizu márka vezető szlogenje sokkal több, mint egy szlogen. Ez viszi előre a céget és minden érintettet. Még mi is, akik 2019-ben családjuk részévé váltunk , és bemutatjuk ötleteiket, termékeiket területünkön. Egyszerűen emlékeztetnek bennünket arra, hogy a műanyag fogyasztás nagymértékben csökkenthető. A Mizu termékcsalád minden termékét úgy tervezték, hogy többszörös felhasználási lehetőséget kínáljon azokhoz a termékekhez, amelyek általában egyszer használatosak!

A Mizunál a probléma kiváltó okára összpontosítanak. Elkötelezettek az egyszer használatos termékek gyártásának csökkentése mellett . Minőségi és kivételesen tervezett újrafelhasználható termékeket kínálnak nekünk. A leginkább "zöld" divatos kiegészítő , lakberendezés! Emellett számos szervezettel, alapítvánnyal állnak szoros kapcsolatban a tisztább jövőért.

A Mizu részt vesz, támogatja és adományoz az ökológia területén működő szervezeteket. Néhányan közvetlenül a természetvédelem területén dolgoznak, különösen az óceánok, tengerek, folyók... és más szervezetek képzésekkel próbálják felhívni a figyelmet a tiszta környezet fontosságára.

A Mizu a probléma kiváltó okára összpontosít, és elkötelezett amellett, hogy minőségi és gyönyörűen megtervezett alternatívákat kínálva csökkentse az egyszer használatos termékek kezdeti gyártását.

Rob Machado szörfös alapítványa a gyerekek oktatására összpontosít az óceánok műanyagának kérdésére. Arra törekednek, hogy a fiatalok lássák, van lehetőségük és erejük hozzájárulni a környezet műanyagtartalmának csökkentéséhez. Elősegíti a fenntartható döntéseket a hazai környezetben és a kisközösségekben. A házi élelmiszerek kertjében való termesztésétől az óceánok tisztításáig. Még a kis lépések is fontosak, és végül ezek azok, amelyek sokat tesznek.

Hasonlóan működik a neves SUP-bajnok, Sonna Honscheid szervezése és a Trash Hero projekt is. Csökkentse a hulladékot, gondoskodjon az újrahasznosításról és csökkentse a műanyagfelhasználást. Sokat tehetünk egyedül!

A listán szerepel még: Waves for Water, Charity Water, Give Clean Water, SIMA és Wildcoast. És persze: 1% A BOLYGÓNAK!

Az 1% FOR THE PLANET szervezetet 2002-ben alapította Yvon Chouinard, Patagonia alapítója és Craig Mathews, a Blue Ribbon Flies alapítója. Ma ez a szervezet több mint 1400 vállalatból álló hálózat, több száz egyéni taggal és több ezer non-profit partnerrel több mint 60 országban. Ez egy globális mozgalom, amely arra ösztönzi a vállalatokat és a magánszemélyeket, hogy éves tagsággal és napi tevékenységekkel támogassák a környezetvédelmi megoldásokat. A szervezet tanácsot ad a stratégiák tervezésében, az adományok felkutatásában és magukban az adományokban. Több mint 225 millió dollárt adományoztak / különítettek el környezetvédelmi non-profit szervezetek számára.

Vízió – együtt a bolygónkért.

Küldetés – pénzt és „okos” cégeket adunk az okos cselekvésekért.

A kis lépések számítanak. És mindannyian hozzájárulhatunk a tisztább környezet megteremtéséhez. Nézze meg, hogyan járulhat hozzá minden nap!

Mizu termékek egy szebb holnapért

Evőeszköz

Kényelmesen tárolható egy kis neoprén tasakban , mindig velünk lehet. Minden táskában van neki hely. Így a megfelelő, kiváló minőségű konyhai acélból készült evőeszközökkel étkezhetünk. Természetesen luxus megjelenés. A csomagban pálcikák is találhatók az ázsiai konyha élvezetéhez. Az utolsó simítás konyhai acélból és szilikonból készült szívószál. Ha esténként a város utcáján koktéloz – légy sztár, és mondd meg a pincérnek, hogy nincs szükséged műanyag szívószálra –, kéznél van egy ökológiailag tiszta és trendi megjelenésű szívószál .

Palackok és termoszok

különböző térfogatok, formák és színek. Biztosan mindenki megtalálja a kedvencét.

 • Az M sorozat "egyfalú" palackokat kínál számunkra - könnyű, tartós palackokat. Az S sorozat termoszokkal, melyek tökéletes, minimalista formájukról és kiváló szigetelő tulajdonságaikról híresek - a kevesebb több! A legkelendőbbek az M8 (800 ml) és az M5 (530 ml).
 • Az S sorozat vékony és elegáns. Az S6 (610 ml) és S4 (415 ml) hőfokozatú lombikok kivételes szigetelő tulajdonságai mellett a legszebb dizájnt kínálják. Egyszerű, remek színekben, neki és neki!
 • V sorozat a V8 (750 ml) és a V6 (570 ml) hőfokokat teljesen acél kivitelben kínálja számunkra - a fedele is teljes egészében konyhai acélból készült, és néhány más modell szélesebb nyílású, ami azt jelenti, hogy a kisebb palackok is ételtartóként szolgálnak. A legnagyobb V20-as 6 kisebb sör befogadására alkalmas, és népszerű a nyári piknikeken.

Széles nyakú palackok fedelét cserélheti. Lehet kapni egy szívószálas kupakot, amivel a vízszűrő is kompatibilis. Az acél fedél remekül működik, ha nagyobb térfogatú termoszra van szükségünk, vagy ha ételtárolóként használjuk a termoszt. Kisebb termoszokhoz jól jön egy "kávés" fedő, és akkor van egy csésze.

Utazó poharak

A Mizunál nagymértékben megnőtt a csészék használata. A poharat nélkülözhetetlen kelléke mindenkinek, aki útközben sem nélkülözheti a kávét (gondolt már arra, hogy hány kávéscsészét használt el a benzinkutakról), aki nem tudja turmix nélkül kezdeni a reggelt. Az 500 ml-es borospohár a tábor legfantasztikusabb borospohara - olyan bor íze, amilyet a bor megérdemel, a kézbe illő forma és nagyszerű kivitelezés. Reggelente a boros csésze divatos gabonapohárrá változik.

A Camp csészék fogantyús és fedeles csészék, hőszigetelőek és kiválóak kávéhoz, teához, kakaóhoz. Az egyszerű kialakítás és a tökéletes funkcionalitás sok utazót és kempingkedvelőt meggyőzött. Ebben a vonalban nem szabad megfeledkeznünk a Party kupáról - egyszerű acél csészék, szuper kedvező árak. Leggyakrabban elismert márkák és fesztiválok logóival nyomtatva látható. Mi lehet jobb szuvenír egy fesztiválról vagy buliról, mint egy minőségi csésze, amit évekig használunk, miközben a megfelelő italt, a megfelelő ízzel isszuk, és emlékezünk a baráti bulikra.

Walter szűrő Mizu

Mizu szűrők valami teljesen "őrült"! Soha többé nem kell vizes palackot vásárolnia. Soha többé nem kell nehéz hátizsákot cipelnie vízkészlettel. Soha többé nem kell azon aggódnia, hogy hol vásároljon legközelebb vizespalackot.

Mostantól szinte bármilyen vizet ihatsz! A Mizu Everyday vízszűrő eltávolítja a vízben lévő szennyeződések 99,999%-át, beleértve a baktériumokat is.

A Mizu Advanture vízszűrő eltávolítja a vízben lévő szennyeződések 99,999%-át, beleértve a baktériumokat és vírusokat. A Mizu szűrővel szinte minden folyót, patakot, tavat, minden koszos tócsát élvezhet...

Ezentúl az ivóvíz mindig kéznél van!

Válassza az újrafelhasználást

BŐVEBBEN MIZURÓL

© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva