TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Trespass

Nézet

20 Items

Szűrők
  • Pozíció
  • termék név
  • Ár
Pozíció
  1. Anorák Qikpac Trespass
    Olyan alacsony, mint 12 899,38 Ft Normál ár 19 843,67 Ft
36
  • 36
  • All
oldalanként

Trespass - minőségi márka

A Scotland's Trespass Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb kültéri felszereléseket gyártó cége. A Trespassnál a kaland az első. Függetlenül attól, hogy hol élsz és hány éves vagy, mindig jó, ha a természet közel van hozzád. És mindig jó minél több időt aktívan tölteni a levegőben (hegységben, erdőben, tengerparton...).

A céget 1938- ban alapították Glasgow-ban Jacobs & Turner Ltd. néven. Kezdetben egyenruhát varrtak különböző szervezetek és intézmények, köztük a rendőrség számára. Hamarosan elkezdtek varrni anorákot és eső és szél elleni védelemmel ellátott kabátokat.

A társaság nőtt. Szakértők és újítók jöttek a Trespassba, és együtt új anyagokat fejlesztettek ki (3 rétegű időjárásálló Tres-Tex, Tres-Shield ...).

A Jacobs & Turner Ltd.-t csak 1984-ben nevezték át Trespassnak. Elkezdtek a speciális, de megfizethető sí- és szabadidőruházatra koncentrálni. És így minden csak felfelé ment.

Kihágásos nők

A Trespass leginkább kabátjairól ismert

Széles választékot kínálnak a valódi kabátoktól a szintetikus töltelékekig. Igazi hegyi kabátok és városiasabb stílusban is, víz- és szélállóak. Könnyű anorákok, palenerek, Softshell kabátok, gyapjúk... A Trespass nadrágok és leggingsek kényelmesek és tartósak.

A merinó gyapjúból vagy szintetikus anyagokból készült sportruházat kiváló, jó áron. A szabások szabványosak, így igazán mindenki számára megfelelőek. Kibővítették kollekciójukat a hátizsákok, sátrak, kempingfelszerelések, lábbelik szegmensére is... Aranyos a strandkollekció. Gazdag férfi- és női ruházati, lábbeli- és felszerelési kínálata van, valamint gyerekeknek. Így az egész családot felöltöztetheti.

2017-ben piacra dobták a négylábú kedvenceink számára készült termékcsaládot. A Trespaws kutyák számára készült ruházati és kiegészítők sorozata. Táltól, póráztól, nyakörvtől a kabátig.

Tehát a Trespass az egész család számára elérhető!

Birtokháborító férfiak

© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva