TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Palosanto

Vásároljon
Nézet

16 Items

Szűrők
 • Pozíció
 • Termék név
 • Ár
Pozíció
36
 • 36
 • All
oldalanként

Palo santo - cédrus tömjén, zsálya, Palo Santo rudak

A Palosanto® egy bejegyzett márka, amely a füstölők és a Palo Santo termékek európai piacán vezet . Minden termék gyártása, kiválasztása és begyűjtése a természet, a környezet és a munkakörülmények tiszteletben tartásával történik a láncban résztvevő valamennyi ember számára.

A szent fa, a Palo Santo (Bursera Graveolens) 100%-ban természetes, a fát soha nem kezelik vegyileg, sem a növekedés, sem a feldolgozás során. Gondosan, kézzel válogatott, hogy a legjobb minőséget, illóolajokban gazdag és intenzív aromát kínálja vásárlóinak. Kézzel is csomagolják, újrahasznosított anyagokból készült csomagolásba.

Ma a piac a jólét javítását célzó termékek széles skáláját kínálja, a belső egyensúly keresésének tágabb kontextusában. Választékuk leghíresebb a szent fa, a Palo Santo. Ezen kívül különféle zsályából és más növényekből származó különféle füstölőket is találunk.

Palo Santo (Bursera Graveolens)

A Palo Santo (Bursera Graveolens) Ecuador és Peru közötti száraz erdőben nő . Ez egy olyan erdőfajta, amely száraz, homokos talajon virágzik. A Palo Santo az év első hónapjaiban virágzik a bőséges szezonális esőzések miatt.

A szent fa használata nagyon népszerűvé vált, ezért az újraerdősítés elengedhetetlen. Közvetlenül azután, hogy a fa életciklusának természetes végén a földre esik, új növényeket vetnek el. A száraz erdő újraerdősítése azért is fontos, hogy a jövő nemzedékei részesülhessenek az etikus és fenntartható Palo Santo előnyeiből.

Palo Santo :

 • segít jó közérzetet varázsolni és jó hangulatot varázsol
 • derűt és pszichofizikai ellazulást ad
 • elősegíti a belső harmóniát és segít szabályozni szellemi és fizikai jólétünket
 • elősegíti a koncentrációt és az önvizsgálatot
 • segít leküzdeni a nehéz érzelmi pillanatokat
 • elnyeli és elvezeti a szobában (otthon, iroda...) pangó energiát
 • segít elűzni a stresszt és a szorongást

Palo Santo faanyaguk fenntartható forrásból származik. Megvárják a fa életciklusának végét, mielőtt folytatnák a Palo Santo feldolgozást.

Csupán néhány percre van szüksége naponta, hogy üdvözölje a szükséges pozitív energiákat az életében. Adja át magát a természet tiszta energiájának.

A Bursera graveolens az a növény, amelyből a Palo Santo tömjént nyerik. Normál életciklusa végén a Palo Santo fa magától leesik, és több évig a földön marad. Ebben az időszakban a fa jobban kötődik a gyantához, és meghatározza a Palo Santo-ra jellemző édes, intenzív és balzsamos aromát. A mi Palo Santo 100%-ban természetes. A törzsben lévő mikroorganizmusok eltávolítása érdekében a fát magas hőmérsékletre hevítik. Ez az eljárás biztosítja a fa "tisztaságát", és nincs szükség növényvédő szerek használatára.

A helyi közösségek közvetlenül a helyszínen felügyelik a gyártási folyamatot. Feladatuk a fa legértékesebb részeinek kiválasztása, eltávolítva a növény gyökereit, kérgét és egyéb természetes tökéletlenségeit.

Palo Santo-nak köszönhetően sok helyi család számára elérhető a munka és a támogatás. Az ő hozzájárulásuknak is köszönhetően a mi Palo Santo az egyik legelismertebb és leghasználtabb Európában.

© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva