TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Gumbies

Vásároljon
Nézet

20 Items

Szűrők
 • Pozíció
 • termék név
 • Ár
Pozíció
 1. Gumbies Slingback szandál – papucs
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 9 800,66 Ft Normál ár 15 076,42 Ft
 2. Gumbies Duck Bill papucs vízhez
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 7 138,95 Ft Normál ár 11 898,26 Ft
 3. Gumbies flip flops strand
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 9 304,07 Ft Normál ár 13 884,61 Ft
36
 • 36
 • All
oldalanként

Gumbies öko papucs

A Gumbies lábbelik a napfényes Ausztráliából érkeznek hozzánk. Ki ne tudná jobban, mi a legjobb könnyű lábbeli, mint egy olyan országból, ahol nincs tél.

Gumbies papucs, papucs

Amikor Gumbies apja, Michel Maurer 18 évesen felfedezte a Walkabout rituálét az őslakosok körében, nem is sejtette, hogy ez ekkora hatással lesz az életútjára. Nyughatatlan lelkülete, szabadságvágya, a kalandok, az élet csúcsai, valami több iránti vágya, ami nem tartozik a hétköznapi emberek rendjébe, egyre többet fedezett fel benne. Menekülései a „valódi” életbe, a valódi élménybe menekültek. Hamarosan a kalandvágyhoz csatlakozott az üzleti sikerek vágya is.

Kevés pénzzel, hátizsákkal a vállán, álmokkal teli fejjel elindult, hogy megtalálja boldogságát, útját. Utazása során alkalmi munkákat végzett, időnként fizikai munkának szentelte magát. Aztán elolvasott egy cikket egy utahi szabadtéri vásáron John Lobb sikeréről és cipőkészítéséről, és ennyi. Létrejöttek a Gumbies papucsok első csírái.

gumbies_nataikaci_japonke_naravna_guma_juta_bombaz_story_3

Az új márka tükrözze az egyszerűség , a használhatóság és ami a legfontosabb – a szabadság iránti szenvedélyt ! A természetes anyagok, az újrahasznosított anyagok kötelező használata és az etikai alapokra való erős támaszkodás kulcsfontosságú volt a tökéletes papucsok megalkotásának kezdetéhez .

Mi jót tettünk?

A Gumbies papucsok kulcsfontosságú "összetevői" logikusan "összeálltak". A régi, kopott autógumik túl nyersek voltak a talp használatához. De amikor ezt az eldobott gumit jutával kombinálta , az anyag szilárdsága és tartóssága megnőtt. Ezenkívül egy ilyen talp tökéletesen kombinálható az EVO középtalppal , ami kényelmet és "puha" lépést jelent . A tetején egy vászonréteg található, mert a vászon bőrbarát , gyengéd és természetes tapintású, és jól lélegzik. Gyönyörű színkombinációk teszik teljessé az utolsó simításokat. És ezek a színkombinációk nem véletlenszerűek, mindegyiknek megvan a maga története. Így Gumbies papucsok születtek!

És Michel meggyőződése is (ezt mindenkinek tisztában kell lennie, és követnie kell):

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy elrontsa. Ne bonyolítsd! Lovagolj egy hullámot, mássz fel egy hegyet, viselj Gumbies-t!”

gumbies_sziget

Ezért a Gumbies papucsokat a természet iránti szenvedélyből, az aktív kinti életért alkotják és készítik ma is. Egyszerűek, minimalisták, teljes védelmet nyújtanak a lábnak. Az utazások és az élmények keresése a sport területén, a kutatói expedíciók, a bolygónkon való barangolás hozzájárultak ahhoz, hogy a Gumbiesnél olyan egyszerű, de funkcionális lábbeliket fejlesszenek ki, amiben hisznek .

Lábforma szerint készült, rendkívül kényelmes hurokkal a lábujjak között, flip-flop középtalppal, amely tompítja a járás és futás ütéseit, szinte tapadós tapadású talp...

Gumbies papucs

Gumbies öko papucs

A Gumbies papucsok természetes és újrahasznosított anyagokból készülnek. Környezetbarát anyagok.

Mit hasznosítanak újra?

A talphoz újrahasznosított gumit használnak. Újrahasznosítják az autógumikat és gumiabroncsokat. A parafa papucs parafából készült , nem károsítja a környezetet. Portugáliából (a világ egyik legnagyobb termelője) származó parafát használnak. A parafa fenntartható anyag, a kérget 10 évente eltávolítják a fáról, majd a fát regenerálják. És megismétlik a folyamatot. Mindezt nagy odafigyeléssel és a fák védelmével teszik. A Duckbill papucsok pántjaihoz és talpbetétjéhez újrahasznosított palackokból származó poliésztert használnak .

Újrahasznosítják a pamutot  a klasszikus papucsokhoz. Régi pamut pólókat és egyéb ruhákat, textilipari gyártásból visszamaradt anyagokat használnak vagy hasznosítanak... A  Corker papucsokhoz újrahasznosított pamutot használnak . A papucsokat 100%-ban újrahasznosított műanyag csomagolásba csomagolják (bár aktívan keresnek új, műanyag nélküli csomagolási módszereket), biológiailag lebomló összetevőkkel.

Gumbies öko papucs

A Gumbies egy időtlen stílus , mindig „benne”, teljes funkcionalitás , friss megjelenés . Az életkor nem számít (ez mindenkié), ahogy a legjobb barátok sem! Mindig ez a megfelelő!

Kezdődjön utazása most! "Kezdődjön az utazás!"
© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva