TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Manduka

Vásároljon
Nézet

Items 1-36 of 55

Szűrők
 • Pozíció
 • Termék név
 • Ár
Pozíció
 1. Manduka Pro Yoga Mat 6mm (180 cm)
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 47 910,83 Ft Normál ár 53 234,26 Ft
 2. Manduka Eko Lite jóga szőnyeg (180 cm)
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 32 178,92 Ft Normál ár 35 754,35 Ft
 3. Manduka Pro Lite jógaszőnyeg 4,7mm 180cm
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 37 184,53 Ft Normál ár 41 316,14 Ft
 4. Manduka Welcome Jógaszőnye 5mm 174 cm
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 21 436,72 Ft Normál ár 23 816,37 Ft
 5. Manduka Eko 5mm jógaszőnyeg 180cm
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 36 453,55 Ft Normál ár 40 501,74 Ft
 6. Manduka ProLite Long 4,7 mm-es jógaszőnyeg
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 40 759,96 Ft Normál ár 45 288,85 Ft
 7. Manduka Cork jóga blok
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 8 565,15 Ft
 8. Manduka Pro Extra Long jógaszőnyeg 6mm 215cm
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 55 061,70 Ft Normál ár 61 179,67 Ft
 9. Manduka Commuter jógaszőnyeg hordozó
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 7 134,97 Ft Normál ár 7 925,55 Ft
 10. Manduka sovány parafa jóga blokk
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 7 131,01 Ft
 11. Női 7/8 leggings Manduka Presence
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 19 652,98 Ft Normál ár 35 734,49 Ft
36
 • 36
 • All
oldalanként

Manduka, minőségi jógafelszerelés minden jóginak

A Manduka jógatanárok által alapított társaság minden jógi számára. A jógaszőnyegek és kiegészítők minősége és hatékonysága a TOP szállítók közé emeli őket.

Gyártásukban egyszerű, tartós, természetes és megújuló anyagokat használnak - természetes gumit, mérgező összetevők, színezékek és ftalátok nélkül. Különös figyelmet fordítanak a részletekre, és folyamatosan fejlesztenek még jobb, fenntartható és környezetbarát termékeket.

Manduka

Manduka jógaszőnyegek és jóga kiegészítők

A Manduka a jógaszőnyegek és jógakiegészítők egyik legnagyobb globális gyártója . Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Manduka termékei a legjobb minőségűek és a jóga világának nagy nevei által keresettek. És mindenki más is.

A Mandukánál azt hiszik, hogy a jóga mindenkié! Nem számít, milyen szinten vagy, mikor választod a gyakorlást és miért választod a gyakorlást, a Manduka termékeivel itt van, hogy segítsen a gyakorlásban!

A Manduka azon az egyszerű gondolaton alapult, hogy egy jobb jógaszőnyeg megváltoztathatja a világot. És hogy a jóga iránti öröm és szenvedély egy pozitívabb világba vezethet.

A Mandukánál termékeket fejlesztenek nekünk. Hogy a praxisunk zavartalan legyen, hogy csak a gyakorlásra tudjunk koncentrálni, és a termékek ebben segítenek.

Minden Manduka termék precízen és szenvedéllyel készül. Minden darab mögött sok éves kutatás és fejlesztés áll. Összességében a környezeti pazarlás csökkentését célozza. A Mandukánál rájönnek, hogy lehetetlen nem hagyni legalább egy kis környezeti lábnyomot.

Ezért biztosítottak számunkra 10%-os átláthatóságot a döntéseikben, és minden lépésnél felismerik, hogy fejlődhetnek. Amit tettük minden évszakban bizonyít.


Manduka PRO jógaszőnyeg

A Manduka jógaszőnyegek leghíresebb termékcsaládja a PRO termékcsalád . Az első PRO jógaszőnyeg azzal a gondolattal készült: hogy a legigényesebbeket szolgálja ki – kifejezetten jógatanárok számára készült! És évek óta a sz. 1 a jógaszőnyegek között, amelyeket a tanárok ajánlanak világszerte, és egy életre szólnak!

Ma a Manduka PRO termékcsalád több változata is elérhető:

És "extra" nagy szőnyegeket is, mint pl.Mindezek a jógaszőnyegek különböző hosszúságban kaphatók.

A PRO sorozat Németországban készül. Életre szóló garanciával és OEKO-TEX tanúsítvánnyal büszkélkedhet (STANDARD 100 by OEKO-TEX (12.HUS.17706 | Hohenstein HTTI)).

Peeling sós jógamatracok a Manduka Pro sorozatból

Előfordulhat , hogy a Manduka Pro sorozat jógaszőnyegei nem biztosítják a kívánt fogást, ha a szőnyeg új. Ennek oka, hogy a felső, védőréteget "át kell törni". Ez a réteg rendszeres gyakorlással áttör – tehát minél többet használsz egy PRO sorozatú jógaszőnyeget, annál jobb!

Vagy gyorsítsd fel ezt a folyamatot egy sós bőrradírral .

További információért tekintse meg az alábbi videót. Csak gyorsan:

 • szórjon tengeri sót a PRO sorozat új jógaszőnyegére
 • hagyja rajta a sót 24 órán keresztül
 • majd puha ruhával és vízzel törölje le a sót

Életre szóló garancia a Manduka PRO termékcsaládra

Mit jelent az élettartam garancia a Manduka PRO termékcsaládra?

A Manduka garantálja, hogy a PRO, PROlite és PRO Travel jógaszőnyegek megfelelő használat és gondozás mellett kibírják a szőnyeg élettartamát. A jógaszőnyeg élettartama rendszeres használat és megfelelő gondozás mellett körülbelül 10 év. Ha a PRO sorozatból származó jógaszőnyeg a normál körülmények közötti rendszeres használat miatt elhasználódik, a Mandukában a jógaszőnyeg cseréje megtörténik. Ez vásárlásonként legfeljebb egy cserére vonatkozik.

A Manduka nem terjed ki a kozmetikai elhasználódásra vagy a nem megfelelő kezelésből vagy gondozásból eredő sérülésekre. Nem vonatkozik a vásárlás utáni módosításokra, átalakításokra, hanyagságra és olyan célra történő felhasználásra, amelyre a szőnyeget nem tervezték. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Manduka garanciája és élethosszig tartó garanciája nem érvényesül, ha a terméket illetéktelen eladóktól vásárolta. Minden szavatossági igényről számlát kell bemutatni, a terméket ki kell tisztítani.

Manduka garancija

Mire NEM vonatkozik a Manduka PRO termékgarancia?

 • Kozmetikai készítmények használata által okozott felületi sérülések.
 • Egyenetlen színminták, foltok, foltok, elszíneződések... amelyek nem befolyásolják a jógaszőnyeg működését.
 • A nem megfelelő kezelés, tárolás okozta ráncok. (A jógaszőnyeget ajánlott a padlóra fektetni, vagy feltekerni úgy, hogy a felső oldala kifelé nézzen.)
 • Sérülések, amelyek akkor keletkeznének, ha a jógaszőnyeget a mosógépbe helyezné.
 • Porszívó használata által okozott károk.
 • A nem megfelelő tisztításból és a nem a PRO vonal ápolására és tisztítására szolgáló tisztítószerek használatából eredő károk. (Tisztítsa meg a PRO vonal jógaszőnyegét a Wash & Refresh tisztítószerrel vagy vízzel.)
 • Nem vonatkozik a vásárlás utáni módosításokra, átalakításokra, hanyagságra és olyan célra történő felhasználásra, amelyre a szőnyeget nem tervezték.
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Manduka garanciája és élethosszig tartó garanciája nem érvényesül, ha a terméket illetéktelen eladóktól vásárolta.
 • Sérülések, amelyek akkor következnek be, ha a PRO sorozatból származó jógaszőnyeget olyan célra használták, amelyre nem szánták (pl. fitnesz súlyokkal).
 • A szag, ami akkor keletkezne, ha a jógaszőnyeget nem vigyázzák és nem tisztítják.

Jellemzők:

 • Az Almost Perfect és az Extra Large sorozatból származó szőnyegek nem tartoznak az élettartam garanciával rendelkező termékcsaládba.
 • Az élethosszig tartó garancia nem vonatkozik a „stúdió” jógaszőnyegekre, amelyeket jógastúdióban használnak.

Manduka PRO vonal jótállási igénye

Minden szavatossági igényről számlát kell bemutatni, a terméket ki kell tisztítani. A terméket beviheti abba az üzletbe, ahol vásárolta. Ha visszaküldi a terméket ahhoz a kereskedőhöz, ahol vásárolta, vagy közvetlenül a Mandukához, akkor a szállítási költséget Ön maga fedezi.

E-mailben történő reklamáció esetén nyilatkoznia kell, le kell írnia, hogy mi a hibája a terméknek és csatolnia kell egy képet a számláról és a termékről, valamint fényképes részletet a termék sérüléséről.


Manduka eKO jógaszőnyeg vonal

Namaste, természetesen.

A Manduka eKo jógaszőnyegei 100%-ban természetes gumiból készülnek . Fenntarthatóan megújuló erőforrásokból készül. Ez a legtartósabb természetes gumiból készült jógaszőnyeg a piacon. Az eKo vonal jógaszőnyegei természetesen tapadó felületet biztosítanak. A piacon kapható többi természetes gumiból készült jógaszőnyeggel ellentétben a Manduka eKo termékcsaládja az egyetlen, amely zártcellás felső felülettel rendelkezik !

Több verzió is elérhető nálunk :

Mindezek a jógaszőnyegek különböző hosszúságban is kaphatók

BŐVEBBEN MANDUKÁRÓL

© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva