TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Párnázók és takarók

Vásároljon
Nézet

23 Items

Szűrők
 • Pozíció
 • Termék név
 • Ár
Pozíció
 1. Meditációs párna Zen half moon
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 15 870,96 Ft
 2. Párna a meditációhoz Zafu Zen Ø 31 cm
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 15 870,96 Ft
 3. Yoga Bolster za jogo
  Olyan alacsony, mint 21 933,31 Ft Normál ár 25 802,73 Ft
 4. Jóga Bolster, hengeres Ø 24 cm
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 21 830,02 Ft
 5. Takaró mohair
  Olyan alacsony, mint 55 419,25 Ft Normál ár 61 576,94 Ft
36
 • 36
 • All
oldalanként

Párnák és takarók a pózok támogatásához, savasanához, meditációhoz

Jóga takaró

Jóga takaró elengedhetetlen kiegészítő a meditációhoz, a statikus ászanákhoz és a savasana ászanához; a test helyzete, amikor pihenünk a padlón fekve, és melegen, kényelmesen érezzük magunkat. A takaró nagyszerű támogatást és kényelmet nyújthat más ászanákban is - az alap (ülő pozíciók támogatása) és a haladó (ustrasana, fejenállás) között. A takarót feltekerhetjük a lábak pihentetésére és az alsó hát támogatására, vagy térdvédőként is használható. Előnye a magasság és forma állíthatósága. Természetes vagy környezetbarát anyagokból készült, kellemesen melegen tart még a kanapén pihenve is.

Jóga párnák

Párnázott párnák, amelyek lehetnek téglalap vagy henger alakúak, és segítenek teljesen ellazulni az ászanákban, segítik a test lágyítását és lehetővé teszik a fokozatos és biztonságos nyújtást. Különböző méretekben és súlyokban kaphatók, különböző anyagokkal töltve - pl. pamut, héj pép, poliészter, hajdina, kapok, stb.

Leggyakrabban a párnákat restoratív jóga vagy terápiás jóga során használják, yin jógában és más típusú jógák ászanáinak támogatásában. Példák azokra az ászanákra, ahol párnát használunk: Savasana, Balasana, Viparita karani, Supta Baddha Konasana,...

Jóga párnák mérete

Párnák különböző méretekben kaphatók, kicsitől nagyig. A kis párnák alkalmasak kis termetű emberek számára vagy bizonyos pozíciókban való használatra. A nagy párnák nagyobb testalkatú emberek számára alkalmasak vagy több pozícióban is használhatók.

Jóga párnák formája

A párnák két fő formában kaphatók: kerek, téglalap alakú és hold alakú. A kerek párnák sokoldalúbbak és különböző pozíciókban használhatók. A téglalap alakú párnák specifikusabbak.

Párnák töltőanyaga

A párnák különféle anyagokkal vannak töltve, beleértve a habot, kapok gyapjút, kölest, rizst vagy zabot. A hab a legtartósabb anyag, de a legdrágább is lehet. Kapok gyapjú egy természetes anyag, amely nagyon kényelmes és alkalmazkodik a testhez. A köles, rizs és zab természetes anyagok, amelyek nagyon környezetbarátok.

Jóga párnák huzatának anyaga

A párnák különféle huzatanyagokkal kaphatók, beleértve a pamutot és a poliésztert.

Miért van ennyi változat?

Ez pontosan az a kérdés, amit az ügyfelek gyakran feltesznek üzletünkben. Kerek párna vagy téglalap alakú párna, kicsi vagy nagy, mivel van töltve...?

© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva