TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Lotuscrafts

Vásároljon
Nézet

Items 1-36 of 38

Szűrők
 • Pozíció
 • termék név
 • Ár
Pozíció
 1. Jóga Bolster, hengeres Ø 24 cm
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 21 830,02 Ft
 2. Mala Rosewood Lotuscrafts, jógikus ékszerek
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 9 514,63 Ft
  Nincs raktáron
 3. Meditációs párna Zen half moon
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 15 870,96 Ft
 4. Jóga szőnyegtáska Pune Lotuscrafts
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 9 911,90 Ft
 5. Jóga öv lótuszfajta
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 5 541,93 Ft
 6. Parafa jóga blokk lótuszművek
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 7 131,01 Ft
 7. Női hosszú jóga nadrág organikus
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 23 224,44 Ft Normál ár 25 802,73 Ft
 8. Párna a meditációhoz Zafu Zen Ø 31 cm
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 15 870,96 Ft
 9. Meditációs készlet Lotuscrafts #1
  Értékelés:
  0%

  Olyan alacsony, mint 39 997,20 Ft Normál ár 49 996,50 Ft

 10. Meditációs pad dharma nagy lótuszművek
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 25 802,73 Ft
36
 • 36
 • All
oldalanként

Lotuscrafts – Jógakellékek, meditációs párnák és jógaszőnyegek

A Lotuscrafts Ausztriából érkezik hozzánk. Az a vágyuk, hogy inspirálják az embereket a meditációra és a jógára . Ezért termékeik minőségiek és bioak. Nevük a termékekben ötvözi a tisztaságot, a szépséget, a természetes, ember- és környezetbarát anyagokból (pamut, tönköly, kapokgyapjú) készült különleges művészetet.

Helyi termelésük minden lépésében - a termelési lánc elejétől a végéig - egy zöld, tiszta folyamatot ügyel , minden munkafolyamatban törekednek a természeti erőforrások kímélésére és a folyamatban részt vevő minden ember iránti őszinte hozzáállásra. Ők a GOTS tanúsítvány birtokosai.

GYAKORLÁSRA INspirálunk!

[LOTUS]

lótuszvirág sok keleti kultúrában a tisztaság, a béke és a szépség szimbóluma. A lótuszvirág rendkívül különleges a rendkívüli felületi szerkezete miatt, amely lehetővé teszi a víz, a porszemcsék, az iszap és a mikroorganizmusok számára a tökéletes szépségű "kioldódást" és a virágzást.

[CRAFTS]

Kereskedelmet, művészetet jelent.

Lotuscrafts – Jógakellékek, meditációs párnák és jógaszőnyegek

Jóga, helyreállító jóga, meditáció, "mindfulness"

Egyre népszerűbbek az egyre összetettebb, felgyorsuló és digitalizálódó világban. Ez a megfelelő gyakorlat a belső béke eléréséhez, a nyugodt és boldog életszemlélet elősegítéséhez és/vagy a lelki életforma elmélyítéséhez.  

Organikus pamut – egyszerűen a legjobb a környezet és az emberek számára!

Világszerte nagy mennyiségű műtrágyát és növényvédő szert használnak a közönséges gyapot termesztése során. A gyapottermesztés a globális rovarirtószer-felhasználás körülbelül 25%-át és a peszticidhasználat 10%-át teszi ki , bár az összes szántó csak 4%-át teszi ki . Egy-egy pólóhoz például körülbelül 150 gramm méreg kerül pamutföldekre.

A vegyszerek túlzott használata csökkenti a talaj termőképességét, a kártevők pedig ellenállóbbá válnak. Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodás tiltja a mérgező és nem lebomló kémiai szintetikus növényvédő szerek és műtrágyák használatát, hogy a talaj és a talajvíz ne szennyeződjön.

A géntechnológiával módosított szervezetek használata szintén tilos. A textilgyárakban dolgozók is napi szinten ki vannak téve a normál pamutgyártásból származó méreganyagoknak. Ez az oka annak, hogy a Lotuscrafts ellenállt az ilyen piszkos gyakorlatoknak, és termékeik GOTS tanúsítvánnyal ( Global Organic Textile Standard) büszkélkedhetnek.  

Mi az a GOTS?

A GOTS a teljes termelési láncot lefedi, a nyersanyagok biopamutföldekről való kitermelésétől a csomagolásig . Minden szakaszban figyelembe veszik a környezetbarát folyamatokat, anyagokat és társadalmi normákat.

Lotuscrafts

Ide tartoznak a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet szociális normái is – méltányos bérezés, munkahelyi védelem és egyesülési szabadság, mérgező vegyszerek elleni védelem, a kényszermunka, a gyermekmunka, a zaklatás és diszkrimináció tilalma.

A GOST tartalmaz néhány további "előnyt" a folyamatban részt vevő személyek számára - például: tűz esetén evakuálási gyakorlatokat végeznek... Részt vesz az ellenőrzött állati ökológiai haszonállatok - gyapjú - rostszerzési folyamataiban is.

BŐVEBBEN A LOTUSCRAFTS

© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva