TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Étel ital - Escobar

Vásároljon
Nézet

15 Items

Szűrők
  • Pozíció
  • termék név
  • Ár
Pozíció
36
  • 36
  • All
oldalanként

Escobar kávé, kókuszvíz, Zisha teák

Speciális Escobar kávé

Az Escobar, egy prémium kávépörkölő, ahol a Specialty Coffees szegmens prémium kávéit pörkölik. Kínálatukban a világ különböző pontjairól válogatták össze a kiváló minőségű kávékat. Természetesen a kávénál is fontos a szezonális frissesség, ami nagyban befolyásolja a csészében lévő kávé minőségét.

Escobar kávé

Teák

Az emberek tudatossága az egészséges táplálkozás iránt ma erősebb, mint valaha, és az egészséges életmód irányába mutat. A víz után a tea a második leggyakoribb ital a világon. A Zisha teaház több mint 300 kiváló minőségű és különböző típusú teá

t kínál
Tegye szokásává a teát

Teák


Escobar egy pörkölő prémium kávé

Az Escobar, a kiváló minőségű kávé kávépörkölője Vrhnikából (Szlovénia) származik. Ez az első mikro kávépörkölő Szlovéniában. A Specialty Coffees szegmens csúcskávéit pörkölik. A specializált kávék (Single Origin Coffees) szegmenséből válogatott, kiváló minőségű kávékat kínálnak a világ különböző részeiről, melyeket az érési időszaknak megfelelően szállítanak. Ezért a kávékínálat mindig változik.

A kávét kisebb gazdaságokból importálják , ezért az emberek összeköttetése a láncban kulcsfontosságú. Így rövid és gyors a kávéút az ültetvénytől a végfelhasználóig. A helyi kávéültetvényekbe és a kisgazdákba vetett bizalom kulcsfontosságú a legjobb minőségű alapanyagok kiválasztásában. Ugyanakkor a minőségellenőrzés közvetlenebb és ellenőrzöttebb.

Természetesen a kávénál is fontos a szezonális frissesség, ami nagyban befolyásolja a csészében lévő kávé minőségét.

Kávé pörkölés

A kávépörkölés különleges folyamat. Tudás és érzék szükséges ahhoz, hogy egyetlen kávészemből kivonjuk az aroma és az íz ideális kapcsolatát. A csokoládé, citrus, mandula, mogyoró aromáinak és ízeinek egyensúlya... Az ízek már az első pörkölésre megjelennek. Ettől kezdve türelemre, odafigyelésre és tudásra van szükség ahhoz, hogy a kávé megfelelő mennyiségű állagot és édességet kapjon. Ha túl sokáig pörköljük, a kávé megkeserül, vagy más nemkívánatos ízt kap.

Az Escobarban minden nap kis mennyiségben pörkölik a kávét. Igénytől függően. Minden rendelés folyamatosan "pörköl" és csomagol. Így a kávé mindig friss, tele illattal és ízzel.

Ezért az Escobar pörkölőből minden kávé különleges kávé.
Az Escobar a kávét az ínyenc élvezetek szintjére emeli!
© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva