TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Grand Trunk

Vásároljon
Nézet

6 Items

Szűrők
 • Pozíció
 • termék név
 • Ár
Pozíció
 1. Függőágy TrunkTech dupla (2 ember számára)
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 22 235,23 Ft Normál ár 31 761,78 Ft
 2. Pántos csomagtartó a függőágy gyors és egyszerű rögzítéséhez
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 12 498,13 Ft Normál ár 13 884,61 Ft
 3. Hammock Mosquito
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 35 738,46 Ft Normál ár 39 707,20 Ft
36
 • 36
 • All
oldalanként

Függőágy egy vagy két személyes Grand Trunk

2001-ben Kevin Kaiser alapító és nagy kalandor felfedte a piacon, hogy szereti a kalandot. A Grand Trunk függőágyakat saját igényei alapján alkotta meg a legjobb felszerelésre. Úttörők voltak a nylon függőágyak területén.

Könnyű és tartós függőágyat akartak kínálni a piacnak . Hogy az utazó mindig magával tudja vinni, kis súllyal és kis térfogattal. Kényelmesnek, élvezetnek, kikapcsolódásnak és alvásnak. Hogy gyorsan és egyszerűen rögzíthető különféle horgonyokhoz.

Mindig készülj fel arra, hogy minden pillanatot élvezhess. Amikor útközben eltévedünk és új, váratlan dolgokat fedezünk fel, és végtelenül élvezzük mindezt.... Térképet rajzolunk magunknak. Válaszd a boldogságot!

A nagy csomagtartós függőágyakra életre szóló garancia vonatkozik . Nagyon magabiztosak a legmodernebb anyag- és kivitelezési technológiában. A TRUNKTECH anyaga vízálló is, így a függőágy tetőként is szolgálhat, rossz időben vészmenedékként. Anyaga annyira puha és kellemes, hogy könnyű takaróként is használható.

A függőágy tisztítása és karbantartása

A függőágy  kézzel mosható . Mindig hideg vagy langyos vízben adjon hozzá egy kevés enyhe mosószert. Kézzel mossa ki a foltokat (ne használjon kefét). Présel.

Áztassa újra a függőágyat tiszta vízbe, öblítse le a mosószert, akassza fel a függőágyat egy szárítókötélre, majd szárítsa meg. A Grand Trunk függőágy mosógépben is mosható .

Használjon finom mosási programot. Ne használjon centrifugát. Használjon enyhe mosószert. Ne használjon öblítőt, fehérítőt vagy más agresszív szert. A függőágyat a többi ruházattól elkülönítve mossa.

Mosás előtt távolítsa el a karabinert. Szárítás ruhaszárítókötélen. A függőágy kevesebb mint 30 perc alatt megszárad. Ne használjon szárítógépet.

Most pedig menj ki megint, és piszkold be a függőágyadat ;)!

Figyelmeztetések a függőágy használatára

A függőágy használata leesés kockázatával járhat. Legyen óvatos és körültekintő a függőágy felszerelésekor. Javasoljuk, hogy ne helyezze túl magasra, legfeljebb 45 cm-re a padlótól , de ugyanakkor elég magasra, hogy a függőágy ne érintse a talajt az Ön súlya alatt (ezzel elkerülhető a gerinc sérülése és a függőágy károsodása). ). Használat előtt mindig ellenőrizze, hogy a függőágy nem szakadt-e el, nincs-e rajta lyuk vagy egyéb sérülés. Ellenőrizze, hogy a rögzítőhevederek jó állapotban vannak-e, és megfelelően vannak-e felszerelve. 

Javasoljuk, hogy ne tegye ki a függőágyat túl sokáig a napnak. Kerülje a függőágy érintkezését éles tárgyakkal ( kés, olló , ..), forró tárgyakkal (grill, cigaretta stb.).

Javasoljuk, hogy cipő nélkül függőágyban tartózkodjon , mivel bizonyos lábbeliknek elég éles talpa lehet, éles szegecsekkel,... A függőágy alatt tisztítsa meg a padlót, hogy ne legyenek éles sziklák, kövek, tövisek, éles ágak,. .. Üljön le a függőágyában, feküdjön le lassan és óvatosan. Ügyeljen arra, hogy mindkét keze szabad legyen, hogy meg tudja tartani az egyensúlyát. Akkor is, amikor kilépsz belőle. Vigyázzon kedvenceire – fogaik és karmaik károsíthatják az anyagot. Gyermekek ne használják a függőágyat idősek felügyelete nélkül!

Grand Trunk

Élettartamú függőágygarancia

A Grand Trunk felszerelése nem ismer határokat, de mivel néhányan ezt nehezen hiszik el, a Grand Trunk életre szóló garanciát vállalt Önnek! A Grand Trunk a termék gyártási hibáit a vásárlást igazoló (számla) ellenében ingyenesen kicseréli új termékre.

Gyártási hiba akkor áll fenn , ha a termék eltér a tervezetttől. Hibás anyagok (cipzárak, csatok, szövetek, stb.), (varratok, konstrukció, stb.). Mindezekre a Grand Trunk termék élettartam-garancia vonatkozik . Az "élettartamra szóló garancia" kifejezés a termék élettartamára vonatkozik. Sajnos ez nem az Ön vagy a mi élettartamát jelenti, hanem az alkatrészek, szövetek, anyagok élettartamát. Míg a Grand Trunk az elérhető legjobb anyagokat választja ki, hogy a termékeket a lehető legtartósabbá tegye, minden anyag idővel lebomlik a használat és a környezeti hatások következtében.

A termék élettartama azonban a használattól és a termék gondozásától függ. És nem attól, hogy mennyi idős a termék.

BŐVEBBEN A GRAND TRUNK-RÓL

© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva