TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Tavi Noir

Vásároljon
Nézet

32 Items

Szűrők
 • Pozíció
 • termék név
 • Ár
Pozíció
 1. Performance zokni Tavi Noir Parker Sport
  Értékelés:
  0%
  Olyan alacsony, mint 3 972,71 Ft Normál ár 4 965,89 Ft
36
 • 36
 • All
oldalanként

Tavi Noir ruhák jógához, csúszásmentes zokni

A Tavi Noir a Toesox márka. A Toesox világszerte elismert csúszásmentes lábujjzoknijáról. Mivel egyesek nem akarnak zoknit hordani a lábujjain, a cég kifejlesztette a Tavi Noir márkát. Csúszásmentes zokni ugyanazzal az egyedi, szabadalmaztatott talppal, mint a Toesox, kivéve, hogy klasszikus zokni formájúak, és a lábujjak nincsenek elválasztva.

Mind a Tavi Noir, mind a Toesox prémium és organikus anyagokból készült zokni. Csúszásmentes zoknijuk az első választás minden "mezítlábas sporthoz" (jóga, pilates, tánc, harcművészetek...).

A Tavi Noir a csúszásmentes zoknik specialistája, amelynek talpán szilikon háromszögek találhatók, amelyek stabilitást és tapadást biztosítanak minden típusú felületen. Alkalmasak olyan gyakorlatokhoz, mint például: barre, jóga, pilates. Ezeken kívül sportzoknit és hétköznapi zoknit is kínálnak.

A Tavi Noir zokni nagy használhatóságot, precíz és minőségi fogást, divatos dizájnt és kényelmet kínál. A gyártás során csak minősített „fésült” pamutot (a legpuhább), organikus fonalat használnak, és ügyelnek arra, hogy a lehető legkisebb negatív hatást gyakorolják a természetre.

Csúszásmentes zokni

A jógához és más mezítlábas sportokhoz való csúszásmentes zoknik talpán szilikon háromszögek találhatók, és stabilitást és tapadást biztosítanak minden típusú felületen. A Tavi Noir prémium sportzoknikat is kínál, amelyeket tornacipőkkel együtt használnak. A zokni a lábszáron "marad" és nem csúszik. Ezért nem okoznak hólyagokat.

A zokni anyaga organikus pamut elasztán hozzáadásával. Így az érzés a zokniban kellemes, természetes, a láb lélegzik. Válogatott, minősített biopamuttal a lehető legkisebb negatív hatást biztosítják a természetre. "Nem számít, hol és hogyan izzadunk. Egy pár tapadós, csúszásmentes zokni mindig velünk van – mert sosem tudhatjuk, mikor találjuk meg a következő csodálatos edzést, amit szeretni fogunk."

Tavi Noir a ruházat területére is bevállalta magát. Csapatuk bővült, a sportruházat gyártásában számos szakembert szereztek soraikban. Így gyönyörű leggingseket, sportmelltartókat, pólókat, pulóvereket, kocogónadrágokat készítettek ... A ruhák szabásai akadálytalan mozgást tesznek lehetővé. Az anyagok kiváló minőségűek és organikusak.

Anyag modális

A ruházat egyik fő anyaga a Modal. Alapvetően bükkfa (cellulóz). Ezt a fát nem termesztik. A bükkfák különlegesek, mert „fiatalításukkal” biztosítják az erdő megújulását, így nem szükséges mesterséges telepítés. A bükkfa teljesen természetes és fenntartható nyersanyagforrás. Ennek az anyagnak az előállítása ugyanolyan különleges, mint maga az anyag. A termelés környezetvédelmi szabványai rendkívül magasak.

A Tavi Noir ruházat minden formában kiemeli a nőiességet. Gyönyörű, innovatív, sokoldalú ruházatot készítenek minden aktív nő számára. Szinte minden "testhez" tökéletes!

BŐVEBBEN TAVI NOIR

© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva