TOESOX LÁBUJJAK NÉLKÜLI ZOKNI

Gaiam

Vásároljon
Nézet

19 Items

Szűrők
  • Pozíció
  • Termék név
  • Ár
Pozíció
36
  • 36
  • All
oldalanként

Gaiam – jógaszőnyegek, fitneszruhák és wellness-termékek

A

GAIAM egy amerikai márka, amely jógaszőnyegek, jógakellékek, fitneszfelszerelések, pilates-felszerelések, meditációs eszközök, masszázslabdák és egyéb masszázskellékek igen széles választékát kínálja számunkra, rugalmas szalagok edzéshez, jógaruhák és egyéb gyakorlatokhoz és további termékek a különböző típusú gyakorlatokhoz.

Gaiam jóga

A Gaiamnál azt akarják, hogy termékei a lehető legtöbb emberhez eljussanak, hogy minél többen legyünk aktívak és vigyázzunk egészségünkre. A márka küldetése, hogy "mindenki számára elérhetővé tegye a jógát, a fitneszt és a testmozgást", és arra törekednek, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek segítenek az embereknek elérni egészségügyi és wellness céljaikat.

A termékek széles választékát kínálják, mind az anyagok, mind az árak tekintetében. Termékek az aktív élethez csak NEKED!

Gaiam

Termékek jógához, fitneszhez és egyéb gyakorlatokhoz

Termékeket kínálnak nekünk jógához, fitneszhez és egyéb gyakorlatokhoz, minden nehézségi szinthez. A kezdeti lépésektől a professzionális szintig velünk vannak. Kezdőtől profiig. És ahogy a jóga gyakorlása mindenki számára megfelelő (férfiaknak, nőknek és gyerekeknek, kicsiknek és nagyoknak, mindenki számára fizikai állapottól, az egyén testi adottságaitól függetlenül...), úgy a Gaiamnál is megtalálja a megfelelő termékeket neked!

Gaiam jóga

A Gaiamnál a jógához, fitneszhez és wellnesshez kapcsolódó termékek gyártására szakosodtak. A céget 1988-ban alapították a Colorado állambeli Boulderben, és azóta az aktív életmód, az egészség és a wellness iparág vezető márkájává nőtte ki magát.

A Gaiam (ejtsd: „GUY-um”) az ókori görög Földanya istennő nevéből származik – és jelentése „vagyok”. Ez nagyjából azt jelenti, hogy "Én vagyok a Föld". Összekapcsolódást akarnak elérni. A Gaiamnál hiszik, hogy a Föld és mindenki és minden itt létező ápolásával, védelmével és tiszteletével gazdagítjuk saját életünket és a jövő generációinak életét.

Gaiam jóga

További információ a Gaiamról

© 2024 JogaLine & Samana | Minden jog fenntartva